ládika

Felhőkutya :D

  Szinte minden percben megjelenik valami csodaszép új videó a mai világban. Ez annyira elvarázsolt engem, hogy úgy gondoltam, mindenképpen meg kell veletek osztanom.  <3 Természetesen a természetről van szó …  🙂      ... Tovább »

Öleltél már fát? :) – Elmondom melyik mire jó! ;)

  A „fa-ölelés” az egyik legjobb és a legolcsóbb gyógymód, ami ráadásul vény nélkül kapható! Nem kell orvoshoz menned, és még a patikában sem kell sorban állnod.  Nem kell mást tenned, mint kimenni a kertedbe, vagy a legközelebbi parkba, vagy egy erdőbe és megölelni a számodra legszimpatikusabb, egészséges fát!  Valószínűleg az sem a véletlen műve, hogy melyik fára esik a választásod! Fontos, hogy… Tovább »

Krumplimaci és társai (vicces növények)

Már annyiszor elmondtam, s most is csak ismételni tudom magamat.  A természet csodálatos! 😉  Mindig elképesztő dolgokat kreál.  S azon kívül, hogy új dolgokat teremt s ezzel újra-meg újra kivívja a csodálatunkat, néha még meg is nevettet.  Van, hogy olyan alakzatokat vesz fel némelyik növény, amiről egyébként azt képzelnénk, hogy ilyet csak emberi kéz képes… Tovább »

Lenyűgöző üveg ház a fa körül

Először leesett az állam. Ez valami csodálatos!  Fantasztikus ötlet!  Nagyon tetszik! De aztán, ahogy tovább néztem – bevallom “férfiasan” – lehet, hogy félnék itt álomra hajtani a fejemet.  Te élnél itt?  😉   Éjjelent kicsit para lehet, nem?  🙂     Viszont az ötlet maga, egészen elképesztő. Egy kazah építész, Aibek Almassov fejéből pattant ki,… Tovább »

A természet és az idő csodája – Ősi fák

Már megint csak ámulok és bámulok.   A szívem megtelik boldogsággal és örömmel, hogy ilyet láthatok. S nemcsak a művész előtt emelem a kalapomat, hanem a természet előtt is, aki ilyen csodát alkotott. Mert csak a természet és az idő képes arra, hogy ilyen titokzatos szépségen osztozzon.       Beth Moon az életéből 14… Tovább »

Festett kavics csodák

Szerintem fantasztikus dolog az internet.  Mindamellett, hogy a mindennapi életünk részévé vált, megkönnyíti a munkánkat, segít a kommunikációban, tanulhatunk egy csomó mindenről, s nem utolsó sorban fantasztikus ötleteket, csodás dolgokat találhatunk.  Én is így bukkantam rá most ezekre az apró kavics csodákra.     Ezeket a köveket meg lehet vásárolni, s ajándékba lehet adni.  S követ… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!