ládika

Felhőkutya :D

  Szinte minden percben megjelenik valami csodaszép új videó a mai világban. Ez annyira elvarázsolt engem, hogy úgy gondoltam, mindenképpen meg kell veletek osztanom.  <3 Természetesen a természetről van szó …  🙂      ... Tovább »

Megelevenednek a Kristályok Westermann fantasztikus 3D rajzain (szuper videók)

Ismét gyöngyszemre bukkantam.  <3   Jens H. Westermann néhány 3D rajzáról készült videót tárok most elétek, melyeken kristályokat elevenített meg. Westermann 1964-ben Uelzenben született autodidakta festőtehetség.  Amióta az eszét tudja fest.   Szerintem nagyon jól teszi.  🙂     Citrin       Vörös Jáspis       Aventurin         Karneol  … Tovább »

Titokzatos nevető arc – a Kilauea vulkán mosolyog?!

Sokszor “megviccel” minket a természet. De most ki is nevet?  Vagy csak egyszerűen ránk mosolyog?   A Kilauea vulkán  –  melynek a neve Öklendezőt jelent –  igen érdekes arcot vág, mielőtt a forró lávafolyam elönti a partokat Hawaiin.   Nem gondolnám, hogy az útjába kerülő élőlényeket, majd az útját álló Óceánt is mosolyra fakasztja a… Tovább »

Ehető evőeszközök – egy szuper alternatíva a műanyagok helyett ;)

A világon rengeteg műanyagot használnak az emberek, amivel a Földet tovább szennyezik. Jó lenne, ha felébrednénk végre, hogy tűrhetetlen, amit  Földünkkel teszünk. Hamarosan a szemét elborítja az egész világot. Sok helyen a tiszta víz hiánya akadályozza a “normális” evőeszközök használatát, így rengeteg műanyag kerül evőeszközökből is használat után a szemétbe. De ezek a kanalak és… Tovább »

A természet és az idő csodája – Ősi fák

Már megint csak ámulok és bámulok.   A szívem megtelik boldogsággal és örömmel, hogy ilyet láthatok. S nemcsak a művész előtt emelem a kalapomat, hanem a természet előtt is, aki ilyen csodát alkotott. Mert csak a természet és az idő képes arra, hogy ilyen titokzatos szépségen osztozzon.       Beth Moon az életéből 14… Tovább »

Kő, papír, olló – Együtt, nem ugyanaz ;)

 A világ minden táján játsszák. Felnőttek és gyerekek egyaránt. Így döntenek el sok mindent. Egyes sportokban ezzel döntik el, hogy ki kezdje a meccset. Élő szerepjátékokban is használják, véletlenek létrehozásában. Sőt valahol fogadásokat is kötnek rá. Mindenki tudja, hogy  a kő kicsorbítja az ollót – a kő győz,  az olló elvágja a papírt – az… Tovább »

Te jól csinálod? (Szuper oktató videó a helyes testtartásról :)

  Tegye fel a kezét aki mindig helyes testtartásban ül a gép előtt!  Nos?   Szerintem nem sokan jelentkeztetek. Én is épp a gép előtt görnyedek, totál helytelenül.  🙁    Pedig van néhány szabály, amit igenis be kell tartanunk, hogy ne “betegedjünk” bele a számítógép előtti munkába vagy szórakozásba.   Bevallom, sokszor nem is tudom, hogyan kell… Tovább »

Hétköznapi tárgyak bizarr karakterekké válnak :) (képek + videó)

Ki szeretne belépni egy csodálatos világba, ahol a hétköznapi tárgyak  bizarr karakterekké alakulnak át? Érdekesen hangzik, ugye?     Az 1952-ben született  francia szobrász és grafikus művész, Gilbert Legrand megmutatja nekünk a világot egy másfajta szemszögből; olyanból, amilyennek még gyerekként láttuk.  Legrand keze által a tárgyak teljesen átalakulnak, új személyiséget kapnak.   Hatalmas munkásságából csak… Tovább »

Páramentesítő a kocsiba macskaalomból? Mi kipróbáltuk. ;) (videóval)

    Kering a neten a tuti megoldás, hogy ne kelljen reggelente perceket várnod a kocsiban indulás előtt, mire végre lefújja a párát az ablakról a ventilátor.   Mivel ez nálunk is eléggé problémát jelentett  (mert Zsófi mindig siet)  gondoltam kipróbáljuk.  El is mentünk az állatkereskedésbe, ahol beszereztük a szükséges szilikon macskaalmot.  Már ott elmesélte… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!